nieuws

Ondernemer Jaco Duvekot wint Misset Horeca Kennistest

Horeca

Restaurateur Jaco Duvekot van Dijkpaviljoen De Westkaap in het Zeeuwse Westkapelle is de winnaar van Misset Horeca’s Kennistest in de categorie ondernemers. Everline Kok-Gernaat van kookstudio Delicio in Nunspeet bleek dinsdag, tijdens een zinderende finale in de HorecavArena, de beste medewerker.

Ondernemer Jaco Duvekot wint Misset Horeca Kennistest

In een aantal vragenronden moesten telkens vier finalisten het tegen elkaar opnemen. Hoofdredacteur Hans Steenbergen vuurde tientallen pittige, overwegend culinair getinte vragen op de finalisten af.

In de categorie medewerkers moest Everline Kok-Gernaat het opnemen tegen Nol Franken, Luuk Essers en Mike Muizenbelt. Die laatste stond in de spannende eindronde tegenover de uiteindelijke winnaar Everline Kok-Gernaat, die haar rivaal met slechts één puntje verschil net te slim afwas.

Bij de ondernemers kwam kookstudio Delicio bijna opnieuw als beste uit de bus. Michiel Waterman, de baas van Everline, moest het in de finale opnemen tegen een drietal collega’s, onder wie Jaco Duvekot. De Zeeuw pakte uiteindelijk de hoofdprijs in de gevreesde shoot-out ronde.

Luuk Essers van De Rozentuin neemt de prijs in ontvangst die hoort bij de categorie Beste bedrijf.

Everline Kok-Gernaat van kookstudio Delicio in Nunspeet bleek dinsdag, tijdens een zinderende finale in de HorecavArena, de beste medewerker.

Reageer op dit artikel