nieuws

Ondernemersprijs voor Afred’s Diner

Horeca

Restaurant Alfred’s Diner in Alphen aan de Rijn heeft de regionale ondernemersprijs Sterkste Schakel gewonnen. De eetgelegenheid blonk uit door een perfecte ambiance, bezielende bedrijfsleiding en een bedrijfscultuur vol met creatieve ideeën.

Ondernemersprijs voor Afred’s Diner

Alfred’s Diner won de prijs in de categorie Horeca & Catering. De Sterkste Schakel is een initiatief van het regionale zakenmagazine Rijnstreek Business en de Rabobank. De bekendmaking van de prijzen vond plaats in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Het winnende restaurant rekende af met twee andere genomineerden: Golden Tulip Lisse en restaurant Het Oude Dykhuys in Lisserbroek. De overall-winnaar van de wedstrijd werd de Heembouw Groep uit Roelofarendsveen. Naast Alfred’s Diner waren er nog zeven categoriewinnaars.

Reageer op dit artikel