nieuws

Ongedierte verjagen

Horeca

De PAC verandert het veld rondom de elektrische bedrading in een pand, waardoor de omgeving voor het ongedierte onleefbaar wordt en ratten, muizen en kakkerlakken er vandoor gaan. Omdat het apparaatje een oppervlakte bestrijkt van 180 m2, zal het ongedierte het pand zelfs ontvluchten. De PAC werkt zonder schadelijke chemicaliën of klemmen. Gewoon in het […]

De PAC verandert het veld rondom de elektrische bedrading in een pand, waardoor de omgeving voor het ongedierte onleefbaar wordt en ratten, muizen en kakkerlakken er vandoor gaan. Omdat het apparaatje een oppervlakte bestrijkt van 180 m2, zal het ongedierte het pand zelfs ontvluchten.
De PAC werkt zonder schadelijke chemicaliën of klemmen. Gewoon in het stopcontact steken en hij werkt. Het energieverbruik is gelijk aan dat van een 40 watt lamp. Het systeem heeft geen effect op huishoudelijke apparaten, computers en huisdieren (behalve op hamsters, cavia’s en andere knaagdieren).
De normale prijs van de PAC is ƒ169,- plus ƒ10,- verzendkosten. Tijdens de kennismakingsactie, die tot 8 oktober loopt, wordt dat ƒ129,95 plus ƒ10,- verzendkosten en een gratis schaar. Ieder volgend exemplaar kost ƒ115,-, zonder verzendkosten.

Voor informatie: Secubo, Breda. Telefoon (076) 521 78 00.

Reageer op dit artikel