nieuws

Ontmoeting centraal op Horecava 2011

Horeca

Ruimte voor ontmoeting en het uitwisselen van ervaringen’, dat is het uitgangspunt van de themawerelden op de Horecava dit jaar. De werelden hebben een make-over gehad en moet nu nog beter de ontmoeting met concurrent, collega en relevante leverancier stimuleren.

Ontmoeting centraal op Horecava 2011

Terwijl de plannen voor de werelden nu gelanceerd worden, is de vloer van de Horecava al voor 85 procent gereserveerd. Vooral grotere merken en bedrijven met grote stands tekenden al vroeg in, meldt de organisatie.

De verschillende werelden zijn Nachtleven, Buiten, Hotel, Markt, Fastservice en Innoveer. Nieuw dit jaar is de VAKPlaza. Na de geslaagde primeur van vorig jaar zetten acht brancheorganisaties een eigen stand en een inspirerend programma neer. Daar vindt onder andere het Nationaal Kampioenschap horeca plaats.

De horecabeurs vindt dit jaar plaats van tien tot en met dertien januari 2011 in de Amsterdam RAI.

Reageer op dit artikel