nieuws

Ontspannen 2006 in met Pierre Wind

Horeca

De razend drukke tv-kok Pierre Wind loodst leden van VNO-NCW ontspannen het nieuwe jaar in. Middels een training van de ADHL-kok starten VNO-NCW’ers 2006 fit, ontspannen en vol energie.

Ontspannen 2006 in met Pierre Wind

Dat blijkt uit een persbericht van de ondernemersorganisatie. Wind geeft op 7 en 8 januari een masterclass koken in het managementcentrum van VNO-NCW; De Baak in Noordwijk. Dit gebeurt in het kader van de Winterbaak, een verzameling activiteiten die gericht zijn op persoonlijke verrijking, ontspanning en culinaire beleving.

Tijdens de masterclass koken, genaamd ‘Five senses’, koken deelnemers onder begeleiding van de tv-kok. Wind leert de zintuigen gebruiken tijdens het koken, met als doel inspiratie op te doen en andere kookliefhebbers te ontmoeten. Pierre Wind is afkomstig uit de horeca en is de laatste jaren actief op televisie.

Reageer op dit artikel