nieuws

Ontvoerde cateraar Melchers vrijgelaten

Horeca

De 37-jarige Claudia Melchers, eigenaresse van cateringbedrijf CMC, is in de nacht van woensdag op donderdag vrijgelaten. Dat heeft een woordvoerder van het Openbaar Ministerie zojuist bevestigd. Ze is ongedeerd.

Ontvoerde cateraar Melchers vrijgelaten

Politie en justitie willen nog niets zeggen over de zaak. Later op de dag volgt een persconferentie. De politie had vijftig rechercheurs ingezet om Melchers te vinden. De dochter van industrieel en multimiljonair Hans Melchers werd maandagavond ontvoerd uit haar woning in Amsterdam Oud-Zuid.

Claudia Melchers is eigenaar van Cateringbedrijf CMC (Claudia Melchers Catering), gevestigd aan de Jan van Eijkstraat 4 in Amsterdam. Ze runt het bedrijf samen met haar zakenpartner Hubert Verheij, die als souschef werkt bij CMC. Melchers staat bekend als een zeer goede kok. Claudia Melchers en Bert Verheij leerden elkaar kennen in de Amsterdamse studentenwereld.

Reageer op dit artikel