nieuws

Ontvoerde cateraar zat vast in Landal Greenparks

Horeca

Cateraar Claudia Melchers werd door haar ontvoerders vastgehouden op het bungalowpark van Landal Greenparks in het Gelderse Braamt, nabij Doetinchem. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De krant toont foto’s van de slaapkamer waar de eigenaresse van cateringbedrijf CMC zeer waarschijnlijk verbleef.

Ontvoerde cateraar zat vast in Landal Greenparks

Justitie heeft dinsdag de verblijfplaats bevestigd. Het zespersoonsvakantiehuisje aan de Bleijke 222 zit onder het zwarte magnesiumpoeder, dat is gebruikt om sporen veilig te stellen. Een busje van de dienst Forensische Onderzoeken staat geparkeerd bij het huisje, zo laat een foto zien. Sinds afgelopen vrijdag speuren tientallen rechercheurs naar sporen die kunnen leiden naar de ontvoerders van de cateraar en dochter van de steenrijke Hans Melchers.

De 37-jarige Melchers werd maandag 12 september ontvoerd uit haar huis in Amsterdam, waar ze ook haar cateringbedrijf heeft. In een brief eisten de ontvoerders 300 kilo cocaïne in ruil voor haar vrijlating. Melchers werd na twee dagen vrijgelaten in Arnhem. Familie en justitie ontkennen dat aan de eis van de ontvoerders is voldaan.

Reageer op dit artikel