nieuws

Ook Innovation Award voor innovatieve concepten

Horeca

De tiende editie van de Horecava Innovation Award krijgt een nieuwe impuls. De nieuwe deelnamecategorie Concepts & Co-Creation stimuleert het inzenden van totaaloplossingen. Vernieuwende systemen die het niveau van ‘product’ overstijgen, krijgen zo een eigen categorie.

Ook Innovation Award voor innovatieve concepten

Daarnaast wordt de tiende editie gevierd met de uitreiking van de beste innovatie van de afgelopen tien jaar. Deze en de nominaties voor de Horecava Innovation Award 2010 zijn allemaal te zien op de komende Horecava, van 11 tot en met 14 januari 2010 in Amsterdam RAI. Op de eerste beursdag maakt de jury alle winnaars bekend.

Wie wil deelnemen aan de verkiezing van de Horecava Innovation Award, vindt de criteria en de inschrijfmodule op de website www.horecava.nl. Inzenden kan naast Concepts & Co-Creation ook in de categorieën Food & Beverage, Interior & Design en Equipment & Services. De deadline is 13 november 2009. Daarna beoordeelt een onafhankelijke jury van ondernemers, deskundigen en vakjournalisten de inzendingen.

Reageer op dit artikel