nieuws

Op Bali wacht anti-jetlag-massage en brommertoer

Horeca

Op de hotelschool in Leeuwarden laten ze er geen gras over groeien. Studenten van de Masterclass Gastheerschap, de driejarige parttime opleiding die de school drie jaar geleden startte, stappen eind oktober op het vliegtuig naar Bali. De groep van zo’n 25 studenten blijft een kleine week op het Indonesische vakantie-eiland.

Volgens directeur Sjoerd Gehrels van de hotelschool is het uitstapje dé manier om studenten kennis te laten maken met bijzondere restaurant- en hotelconcepten. ‘Docenten en cursusmappen alléén zijn niet voldoende om uit te leggen hoe je een Indonesisch restaurantconcept ontwikkelt. Ze moeten het met eigen ogen zien. Die aanpak maakt onze opleiding best uniek.’Gehrels is overigens niet bang dat deelnemers de korte tijd op Bali vooral zullen gebruiken om bij te komen van de lange vliegreis. ‘We hebben overal aan gedacht.

Na aankomst is er voor iedereen een anti-jetlag-massage.’ De deelnemers worden in Indonesië bijgestaan door studenten van hotelschool op Bali, waarmee hotelchool in Leeuwarden nauw samenwerkt. Indonesische studenten rijden de gasten uit Nederland op brommertjes langs de bijzondere bedrijven op het eiland. Gehrels: ‘Het moet een totale ervaring worden.’

Volgens directeur Sjoerd Gehrels van de hotelschool is het uitstapje dé manier om studenten kennis te laten maken met bijzondere restaurant- en hotelconcepten. ‘Docenten en cursusmappen alléén zijn niet voldoende om uit te leggen hoe je een Indonesisch restaurantconcept ontwikkelt. Ze moeten het met eigen ogen zien. Die aanpak maakt onze opleiding best uniek.’Gehrels is overigens niet bang dat deelnemers de korte tijd op Bali vooral zullen gebruiken om bij te komen van de lange vliegreis. ‘We hebben overal aan gedacht.

Na aankomst is er voor iedereen een anti-jetlag-massage.’ De deelnemers worden in Indonesië bijgestaan door studenten van hotelschool op Bali, waarmee hotelchool in Leeuwarden nauw samenwerkt. Indonesische studenten rijden de gasten uit Nederland op brommertjes langs de bijzondere bedrijven op het eiland. Gehrels: ‘Het moet een totale ervaring worden.’

Reageer op dit artikel