nieuws

Op de fiets door het Efteling Hotel

Horeca

Op zondag 30 april vindt er een bijzondere fietstocht plaats. Deze fietstocht loopt namelijk dóór het Efteling Hotel heen. De fietsroute maakt onderdeel uit van de Bijzonder Brabantse Fietsmaand die van 22 april t/m 21 mei 2006 plaatsvindt en georganiseerd wordt door het Brabants Bureau voor Toerisme (BBT).

Op de fiets door het Efteling Hotel

In totaal zijn er vijf themaweekenden en tijdens het thema ´Kinderen´ zet het Efteling Hotel -hét familiehotel van Nederland- haar deuren open voor fietsend bezoek. Pardoes de Tovernar en de Gelaarsde Kat, de nieuwe gastheer van het hotel, zullen de fietsers verwelkomen. De fietstocht start om 10.00 uur bij het VVV in Kaatsheuvel. Naast het bijzondere bezoek aan het Efteling Hotel, gaat de route ook langs andere toeristische attracties als café De Roestelberg met ´Indoor Biljartgolf´ en camping Duinlust met een animatieprogramma de Aartje Twinkelshow. Van 22 april t/m 21 mei 2006 vindt de Bijzonder Brabantse Fietsmaand plaats, die georganiseerd wordt door het BBT, in samenwerking met VVV-kantoren en toeristische bedrijven. Gedurende vijf weekenden worden in diverse regio’s tal van bijzondere routes uitgestippeld en speciale activiteiten georganiseerd rondom de thema’s Culinair, Kinderen, Cultuur, Natuur en Boerenland. Het fietsroutenetwerk dat in Brabant is ontwikkeld, fungeert daarbij zoveel mogelijk als uitgangspunt. Voor meer informatie: routebureaubrabant.nl

Reageer op dit artikel