nieuws

Op zoek naar een afstudeerproject

Horeca

Vanochtend stapten Maaike Wienbelt en Marleen Ceelen in de trein met als reisbestemming: Horecava. De twee HBO-studentes (richting Communicatie) hebben zich vandaag ten doel gesteld een afstudeerproject te zoeken in de horecabranche. Beiden zijn nog nooit op de Horecava geweest, maar ervaren een goede eerste indruk. ‘Groots, duidelijk en netjes’.

En zoals het twee communicatiestudentes betaamt, hebben ze het promotiemateriaal van de beurs goed bekeken. De classificatie ‘overzichtelijk, duidelijk en mooi vormgegeven’ is snel gegeven. De Horecava biedt dus ook niet-horeca studenten de nodige bruikbare informatie. Volgende week gaan ze ook nog naar de Artiesten- en Evenementenbeurs. De aanzet voor een goede studieopdracht lijkt daarmee gemaakt.

Reageer op dit artikel