nieuws

Opduin start verrekijker-leenservice

Horeca

Bezoekers van Grand Hotel Opduin op Texel hebben sinds kort de beschikking over een moderne verrekijker van Swarovski. Met de gratis leenkijker kunnen ze turen naar de zeevogels op het toeristische eiland.

Opduin start verrekijker-leenservice

Het viersterrenhotel in De Koog meldt dat het vanaf maart fungeert als leenkijkercentrum van Swarovski, marktleider op het gebied van optische instrumenten. Gasten kunnen kosteloos een handzame, compacte kijker meekrijgen wanneer ze een strandwandeling of fietstocht maken.

Het unieke en functionele design met ‘open’ greep en smalle behuizing zorgt voor een snelle en eenvoudige bediening, ook met één hand, zo laat het Hampshire Classic Hotel in een persbericht weten. Grand Hotel Opduin ligt in het toeristische hart van Texel, De Koog, op een steenworp afstand van de zee en het dorp.

Reageer op dit artikel