nieuws

Ophef over knokvideo in disco

Horeca

Een video-opname in een discotheek van rapper Lange Frans heeft voor commotie gezorgd. De rapper sloeg in discotheek Lord Nelson in Meppel in op een bezoeker nadat deze Lange Frans een ijsklontje naar zijn gezicht had gegooid.

Ophef over knokvideo in disco

De video verscheen vervolgens op de populaire weblog GeenStijl.nl, waarna het disco-incident landelijke bekendheid kreeg. GeenStijl.nl meldt dat de knokvideo in de disco ruim 700.000 keer is bekeken. Dat is meer dan het filmpje van een vechtpartij in Maarssen, waar een 15-jarige scholiere door twee medeleerlingen in elkaar wordt geslagen.

Lange Frans, samen met Baas B. bekend van het nummer Zinloos, dook in Meppel het publiek in, nadat hij een ijsklontje tussen zijn ogen had gekregen. Hij sloeg de bezoeker van het concert en bood later op het podium zijn excuses aan. De jongen zou aangifte gedaan hebben, Lange Frans overweegt dat nog. Lange Frans is samen met Baas B. bekend van het nummer Zinloos, een rap tegen zinloos geweld.

Reageer op dit artikel