nieuws

Ophef over moederdagfolder Kijkshop

Horeca

AMSTERDAM – Klanten hebben geklaagd over de moederdagfolder van Kijkshop. Aanleiding is de aanwezigheid van seksspeeltjes in de folder, waarmee de winkelketen zou suggereren dat het heel normaal is voor kinderen om hun moeder met een dildo te verwennen.

Ophef over moederdagfolder Kijkshop

Dat meldt het Algemeen Dagblad. De vorige week door een Zweedse onderneming gekochte winkelketen wijdt in zijn folder een complete pagina aan allerhande seksspeeltjes. Stichting De Kinderconsument laat in de krant weten de folder ‘een grove misrekening te vinden van Kijkshop’.

Kijkshop stelt nooit de suggestie te hebben willen doen dat kinderen seksspeeltjes moesten kopen, maar zich meer te richten op de partners van de moeders. De winkelketen neemt echter alle klachten serieus. ‘We gaan bekijken of we dit volgend jaar weer doen’, aldus een woordvoerder van Kijkshop.

Reageer op dit artikel