nieuws

Opnieuw arrestaties in Spijkenisse

Horeca

De politie heeft maandag nog twee jongens aangehouden die verdacht worden van een vechtpartij zaterdagavond bij een bowlingcentrum aan de Hoogwerfsingel in Spijkenisse. Daarbij raakte een 19-jarige man zwaargewond en in coma. Het slachtoffer verblijft nog steeds in het Dijkzigtziekenhuis in Rotterdam.

De twee aangehouden jongens zijn 15 en 16 jaar en komen uit Spijkenisse. Direct na het incident pakte de politie al twee jongens van 15 en 18 jaar op. Het viertal wordt binnenkort verhoord.
De vechtpartij ontstond nadat het slachtoffer in een drukbezocht bowlingcentrum tegen een jongen was aangelopen. Op het parkeerterrein buiten het centrum werd het slachtoffer belaagd door twee andere jongens en geschopt en geslagen. Ook een 17-jarige vriend van het slachtoffer raakte gewond. Hij liep een gescheurde lip en een gescheurd oor op.

Reageer op dit artikel