nieuws

Opsteker voor de Zeeuwse stromen

Horeca

Hotel De Zeeuwse Stromen is door de lezers van onder meer ANWB’s Kampioen uitgeroepen tot Hotel Kampioen 2001.

Vorige week vrijdag kregen directie en medewerkers van het hotel in Renesse de bij de prijs behorende trofee en de nieuwe ANWB Hotelgids 2001 uitgereikt.

Elk jaar roepen de redacties van de Kampioen, de Hotelgids en de ANWB Hotelwijzer op internet lezers op om erkende hotels te nomineren voor de prijs. De jury kreeg heel veel inzendingen.

De Zeeuwse Stromen scoort goed als het gaat om prijs-kwaliteitverhouding en gastvrijheid. Zo heeft het bedrijf een speciaal hondenarrangement. De eigenaren Cees Dogger en Leo van Vliet van De Zeeuwse Stromen zeiden daarover twee jaar geleden in Misset Horeca: ‘De meeste hotels laten geen honden toe, omdat ze het zo’n gedoe vinden. Wij zeggen: laat ze maar komen. Dat betekent extra werk, extra de kamers schoonmaken. We vragen wel een toeslag aan de gasten, maar die betalen ze zonder problemen. In het weekend stikt het hier van de honden’.

Reageer op dit artikel