nieuws

Opvolger Rudolph bakt er weinig van

Horeca

De opvolger van Rudolph van Veen in het tv-programma Life & Cooking, Vincent van Essen, valt vooralsnog niet in de smaak bij kijkers van het RTL-programma. Dat blijkt uit reacties op de site van Life & Cooking over de 25-jarige opvolger van de succesvolle Van Veen.

Opvolger Rudolph bakt er weinig van

Van Essen nam het stokje onlangs over van de na vijf seizoenen vertrekkende Van Veen. Het publiek koos Van Essen, die drie jaar rechterhand was van tv-kok Ramon Beuk, boven twee andere kandidaten. Na een paar uitzendingen blijken de kookkunsten van de nieuwe tv-kok nog weinig in de smaak te vallen.

De reacties op de eigen website van Life & Cooking liegen er niet om. Volgens ‘Linda’ heeft Vincent de uitstraling van een stoeltegel. ‘Suzanne’ vindt de kok mediageil en beweert dat de presentatoren Carlo Boszhard en Irene Moors uitstralen dat ze het niet in hem zien zitten. ‘Anita’ promoveert Vincent zelfs tot fout van het jaar. Een enkeling meldt dat ze het wel zien zitten met Vincent. De jongste uitzending van Life & Cooking, zondag 16 oktober, werd door ruim 800.000 mensen bekeken.

Inmiddels zijn de grievende uitlatingen aan het adres van Vincent van het forum van Life & Cooking verwijderd.

Eerder op Zibb.nl/horeca: ‘Rudoph kookte niet toegankelijk genoeg’

Reageer op dit artikel