nieuws

Out-of-home beurs afgelast

Horeca

De beurs SHOPS out.of.home Food Event 2008 van 2 tot en met 4 maart gaat niet door. Het evenement is tot nader order uitgesteld. De organisatie zegt te weinig kwaliteit te kunnen garanderen.

Out-of-home beurs afgelast

‘Wij kunnen met het huidige deelnemersveld een onvoldoende kwalitatief en representatief aanbod garanderen. Het is een beslissing waar wij niet gelukkig mee zijn’, aldus Arie Riethof (directeur Ondernemers Pers Nederland) en Gerard Leeuwenburgh (business unit manager VNU Exhibitions) in een gezamenlijke verklaring.

De nieuwe vakbeurs voor het out-of-home kanaal zou op 2, 3 en 4 maart plaatsvinden in De Jaarbeurs in Utrecht. De exposantenbijeenkomst op 17 januari is geannuleerd. De beursdeelnemers zijn inmiddels persoonlijk op de hoogte gebracht van het niet doorgaan van de beurs.

Wanneer SHOPS out.of.home Food Event 2008 wel plaatsvindt, is niet bekend. De beursorganisatie is een joint-venture tussen Ondernemers Pers Nederland en VNU Exhibitions Europe. Ondernemers Pers Nederland is de uitgever van Shops out-of-home., FoodExpress en Levensmiddelenkrant.

Reageer op dit artikel