nieuws

Partnership Rotterdams Philharmonisch Orkest en hotel Westin Rotterdam

Horeca

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest en hotel the Westin Rotterdam zijn een partnership aangegaan. Als preferred hotel is Westin Rotterdam de eerst aangewezen plaats van overnachting voor dirigenten en solisten van het orkest. Het Rotterdams Philharmonisch Orkest en the Westin Rotterdam zien daarnaast nog talrijke andere mogelijkheden voor samenwerking en het ontwikkelen van formules.

Westin heeft al een luchtbrug met de Doelen, de thuisbasis van het Rotterdams Philharmonisch. Daarbij komt dat het orkest en het hotel beiden internationaal georiënteerde instellingen zijn die in hun eigen discipline tot de wereldtop behoren.

‘Voor bezoekers van onze concerten is het Westin Rotterdam een ideale plaats om te overnachten,’ stelt Jan Raes, algemeen directeur van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. ‘Het hotel biedt alle denkbare comfort en ligt letterlijk naast de deur. Van dit partnership zal vooral ons publiek de vruchten kunnen plukken.’ Hotel Manager Paul Peters van Westin Rotterdam valt hem bij: ‘Westin Rotterdam ontvangt jaarlijks vele duizenden gasten die voor kortere of langere tijd in Rotterdam verblijven. Het is voor een hotel als het onze een grote luxe dat wij hen een directe toegang kunnen bieden tot een van de beste orkesten ter wereld.’

Reageer op dit artikel