nieuws

Partyschip RiverZZ door brand verwoest

Horeca

De RiverZZ in Rotterdam is afgelopen weekeinde volledig uitgebrand. Het naar eigen zeggen grootste partyschip van Europa lag aan de Eve Cohen-Hartogkade en was pas een week geleden officieel heropend.

Partyschip RiverZZ door brand verwoest

Dat meldt Nationale Horecagids. Volgens de hulpdiensten brak de brand uit rond half drie in de nacht van vrijdag op zaterdag. Er waren geen personen aan boord en er zijn geen gewonden gevallen. ’s Ochtends om negen uur kon het sein brand meester worden gegeven. Het schip is verloren gegaan. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Eigenaar RiverZZ Events nam recent de exploitatie over van het schip, dat sinds 2003 onder de naam de Tourmalijn in de Maasstad lag. Na een grondige verbouwing werd het tijdens de Wereldhavendagen begin deze maand officieel heropend.

Diverse commerciële partijen waren als sponsors aan het schip verbonden. Zij hadden hun naam gekoppeld aan de diverse vertrekken en er een exclusiviteitsrecht. De capaciteit was 1763 personen.

Reageer op dit artikel