nieuws

Passenger Terminal Amsterdam als skatebaan

Horeca

Het gigantische busstation dat onder de bekende Amsterdamse cruiseterminal van PTA doorloopt, gaat de komende tijd intensief gebruikt worden voor indoor skate opleidingen op hoog niveau. Op woensdag 2 februari kwamen Lex van Buuren van Skate-A-Round en Rinell Leibbrand en Egbert Rohenkohl van Passenger Terminal Amsterdam tot een innovatieve samenwerking.

Skate-A-Round is een professionele organisatie die skatevakanties organiseert in binnen- en buitenland en cursussen verzorgt voor de skater die ‘meer’ wil. De cruiseterminal, die nu al voor vele bijzondere evenementen en congressen wordt gebruikt en die tevens meer dan 90 cruiseschepen per jaar afhandelt, juicht de samenwerking toe. ‘Juist in ons lustrumjaar, waarin we een prijsvraag hebben uitgeschreven voor een maatwerk evenement in PTA, is dit een leuke toevoeging aan de multifunctionaliteit van de terminal.’

Reageer op dit artikel