nieuws

Paul van de Bunt opent EFFF

Horeca

De European Fine Food Fair (EFFF) in Maastricht is geopend door topkok Paul van de Bunt. De eigenaar van tweesterrenrestaurant De Leuf in het Zuid-Limburgse Ubachsberg deed dit met een culinaire show.

Paul van de Bunt opent EFFF

Tv-kok Alain Caron kleedde de opening verder aan, samen met Jos Hessel, Gedeputeerde van de Provincie Limburg. De zeventiende editie van de EFFF loopt tot en met 2 februari en wordt gehouden in het MECC in Maastricht.

Parallel aan de EFFF vindt in het MECC ook de BBB plaats. Deze beurs werd geopend door Ad Janssen, recent uitgeroepen tot winnaar van de wedstrijd Meest Markante Ondernemer 2010-2011. De BBB loopt tot en met 3 februari.

Op de EFFF presenteren onder andere de gastronomische regio’s Andalusië (Spanje), Roero (Italië), Phalz (Duitsland), Vlaanderen (België) en Limburg zich met authentieke streekproducten, specialiteiten en ambachtelijke bereidingstechnieken.

De BBB heeft het BBB Themaplein waar bezoekers terecht kunnen voor branchegerelateerde informatie. Hier worden onder andere workshops, discussies en presentaties gegeven. Misset Horeca houdt er dinsdag 1 februari een talkshow over ondernemersschap. De talkshow staat onder leiding van Misset Horeca-hoofdredacteur Geert van den Bosch en begint om 13.30 uur.

Tip

Bekijk hier het programma van de BBB

Bekijk hier het programma van de EFFF

Reageer op dit artikel