nieuws

Payer rondt studie Hoge Hotelschool af

Horeca

General manager Roberto Payer van hotelbedrijf Hilton in Amsterdam heeft zijn deeltijdstudie van de Hoge Hotelschool in Leeuwarden afgerond. De hotelman ontvangt vrijdag zijn diploma, samen met f&b-manager Wouter van Poppel van het Amsterdamse Hotel Okura.

De diploma-uitreiking vindt vrijdagmiddag plaats in hotel Wyswert in Leeuwarden, het leerbedrijf van de Hoge Hotelschool. Volgens Melle Bakker, de coördinator van de opleiding, is het niveau van de deeltijdstudie zeer hoog. ‘Het niveau is buitengewoon. Ze snappen de problemen uit de praktijk, spreken de taal van elkaar en studeren erg resultaatgericht’, aldus Bakker.

De Christelijke Hogeschool Nederland, waar de opleiding wordt gegeven, is de enige hogeschool in ons land die een deeltijdstudie Hoge Hotelschool aanbiedt. Het gaat bij de opleiding veel om zelfstudie, gecombineerd met tien gezamenlijke lesdagen. De hotelschool meldt dat de schat aan ervaring die deze groep studenten meebrengt, te gebruiken om het eigen studieprogramma te toetsen en desgewenst aan te passen.

Eerder op Zibb.nl/horeca

Lees hier meer nieuwsberichten over Roberto Payer

Weten wat Roberto Payer beweegt? U leest het hier.

Reageer op dit artikel