nieuws

Peet Warmendam wint Gouden Cocktailshaker

Horeca

Tijdens de barkeeperwedstrijden won Peet Warmendam de Gouden Cocktailshaker op de laatste beursdag van de Horecava. Warmendam bleef Janneke Timmerman (2e) en Cor Juffermans (3e) voor. Warmendam, zelf standhouder bij De Kuypers B.V., hecht veel waarde aan deze prijs.

Peet Warmendam wint Gouden Cocktailshaker

‘Fantastisch! En het grappige is dat ik op het allerlaatste moment het deelnemersformulier heb ingevuld. De truc van een goede cocktail is dat er iets mysterieus in moet zitten. Door het toevoegen van een paar druppels kokoslikeur is mij dat gelukt.’

Warmendam is geen onbekende in cocktailland. De ervaren ‘cocktailschudder’ geeft wereldwijd les aan talentvolle barkeepers en is sinds twee jaar eigenaar van Cocktail Art.Hilarisch tijdens de prijsuitreiking was de bekendmaking van de winnaar een paar minuten over zes. Rene Wolters, directeur van VEN, wilde namens de organisatie de winnaar bekendmaken toen gelijktijdig de stroomtoevoer stokte. Een ongelukkig, enigszins knullig maar komische afsluiting van de Horecava 2003.

Reageer op dit artikel