nieuws

Personeel Sjoerd Kooistra voelt zich belazerd

Horeca

Het ontslagen personeel van twee Groninger horecazaken van ondernemer Sjoerd Kooistra voelt zich belazerd. Dat zegt ex-assistent bedrijfsleider Marten Martens. Curator Van der Molen heeft de zeventig personeelsleden van beide zaken woensdagmorgen formeel ontslag aangezegd.

Van der Molen deed twee cafés in Groningen maandagochtend op slot, in verband met een onderzoek naar het grote aantal faillissementen van bedrijven van Kooistra. De kans is overigens groot dat de zaken binnenkort toch weer opengaan. Eigenaar Sjoerd Kooistra zegt al zeven overnamekandidaten te hebben voor beide horecazaken. Of al het ontslagen personeel dan ook weer aan de slag kan, is niet bekend.

Van der Molen deed twee cafés in Groningen maandagochtend op slot, in verband met een onderzoek naar het grote aantal faillissementen van bedrijven van Kooistra. De kans is overigens groot dat de zaken binnenkort toch weer opengaan. Eigenaar Sjoerd Kooistra zegt al zeven overnamekandidaten te hebben voor beide horecazaken. Of al het ontslagen personeel dan ook weer aan de slag kan, is niet bekend.

Reageer op dit artikel