nieuws

Personeel Unilever in finale van kookwedstrijd

Horeca

Het bedrijfsrestaurant van Unilever heeft zich geplaatst voor de finale van de dessertwedstrijd Roussillon Dessert Trophée 2004. De finale, waaraan vier team deelnemen, vindt plaats tijdens de culinaire consumentenbeurs Eten & Genieten, op 2 tot en met 5 december in het RAI-gebouw in Amsterdam.

Maurits van Vroenhoven en Inger Putten van Unilever Bedrijfsrestaurant danken hun finaleplaats aan hun zachte flan van limoen met geitenkaasijs met zwarte peper. Naast het bedrijfsrestaurant hebben zich drie restaurant geplaatst voor de eindstrijd: het toprestaurant Latour van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee, restaurant Bibelot in Waddinxveen en restaurant De Gouvernante in Leiden.

De finalekandidaten ontvangen volgende week twee flessen Muscat de Rivesaltes om een nieuw recept voor de finale te maken. Tv-kok Alain Caron presenteert de finale tijdens Eten & Genieten op 3 december. De vakjury bestaat uit Onno Kleyn (culinair journalist), Jan Klercq (restaurant ’t Diekhuus, Terwolde), meesterkok Angélique Schmeinck en Will Jansen (Horeca Journal).

Reageer op dit artikel