nieuws

Perspectief lager segment horeca goed

Horeca

De vooruitzichten in het lagere segment van de horeca de komende maanden zijn behoorlijk positief. Dat blijkt uit het ABN AMRO’s kwartaalrapport, de SectorScope, die vandaag verschijnt.

Perspectief lager segment horeca goed

Volgens Hoof Sector Research, Jacques van de Wal van SectorScope is er een verdeeld beeld over het herstel van de horeca de komende tijd.

‘In de horeca worstelt men vooral aan de bovenkant van de markt met het gebrek aan buitenlandse toeristen en een afname van de zakelijke bestedingen. In het lagere segment van de horeca zijn de perspectieven duidelijk beter’, aldus Van de Wal.

De SectorScope voorstelt over het algemeen dat het Nederlandse bedrijfsleven, uitgezonderd de bouw, voor eind september 2010 in herstel zal zijn. Voor de industrie, transport en logistiek en de zakelijke dienstverlening verloopt het herstel langzaam maar gestaag, concludeert de SectorScope.

Reageer op dit artikel