nieuws

Pikante dip

Horeca

Onlangs introduceerde Aviko uit Steenderen ‘Let’s Dip’. Dit totaalconcept bestaat uit Spicy Jacket Wedges (pikant gekruide aardappelpartjes) gepresenteerd in speciaal ontwikkelde blauwe, trendy dipbakjes. Deze dipbakjes hebben vakjes voor twee verschillende sausjes. Het ‘Let’s Dip’-concept heeft vele variatiemogelijkheden als snack, maar ook als maaltijdcomponent in een snackmenu. Informatie: Aviko, Steenderen, tel. (0575) 45 82 00, […]

Onlangs introduceerde Aviko uit Steenderen ‘Let’s Dip’. Dit totaalconcept bestaat uit Spicy Jacket Wedges (pikant gekruide aardappelpartjes) gepresenteerd in speciaal ontwikkelde blauwe, trendy dipbakjes. Deze dipbakjes hebben vakjes voor twee verschillende sausjes. Het ‘Let’s Dip’-concept heeft vele variatiemogelijkheden als snack, maar ook als maaltijdcomponent in een snackmenu.
Informatie: Aviko, Steenderen, tel. (0575) 45 82 00, of www.aviko.nl

Reageer op dit artikel