nieuws

Pittige pinda mix

Horeca

Pinda Mix is een nieuwe variant in het assortiment portieverpakking van Duyvis. Een kleurrijke mix van pinda’s, zaden en zoutjes, zeer geschikt voor bij een drankje of als tussendoortje voor de hartige trek. De inhoud van 55 gram is precies genoeg voor een persoon. De Pinda Mix is verkrijgbaar in handige toonbankdoosjes, waarin 12 portieverpakkingen. […]

Pinda Mix is een nieuwe variant in het assortiment portieverpakking van Duyvis. Een kleurrijke mix van pinda’s, zaden en zoutjes, zeer geschikt voor bij een drankje of als tussendoortje voor de hartige trek. De inhoud van 55 gram is precies genoeg voor een persoon. De Pinda Mix is verkrijgbaar in handige toonbankdoosjes, waarin 12 portieverpakkingen.

Duyvis zal de Pinda Mix middels point of sales materialen, displays en posters onder de aandacht van klanten brengen.

Informatie: Duyvis, Nieuwegein, tel. (030) 630 94 11.

Reageer op dit artikel