nieuws

Pittige tandoori kipspies

Horeca

Kipspies Tandoori is een nieuw, voorgegaard kipproduct van Beckers. Eerder werden in het assortiment voorgegaarde kipproducten de kipfilet en de kipspies natural op de markt gebracht. De kipspies Tandoori weegt 90 gram, heeft een pittige tandoori kruiden melange en is volledig voorgegaard. Het product is geschikt voor alle keukentypes en is rechtstreeks vanuit de diepvries […]

Kipspies Tandoori is een nieuw, voorgegaard kipproduct van Beckers. Eerder werden in het assortiment voorgegaarde kipproducten de kipfilet en de kipspies natural op de markt gebracht. De kipspies Tandoori weegt 90 gram, heeft een pittige tandoori kruiden melange en is volledig voorgegaard.

Het product is geschikt voor alle keukentypes en is rechtstreeks vanuit de diepvries te bereiden in de magnetron, oven en/of combisteamer in de cafetaria of lunchroom. ‘De kipfilet is van premium kwaliteit, heeft een ambachtelijke uitstraling, HACCP veilig en is geschikt voor diverse bereidingsmethodieken en gebruiksmomenten.’, aldus de producent. De kipspies Tandoori is verpakt per 20 stuks.
Informatie: Beckers Customer Service, Tilburg, tel. (013) 583 52 10 of www.Beckers.nl.

Reageer op dit artikel