nieuws

Plezier

Horeca

Illycaffè heeft weer twee kunstenaars gevonden die een eigen invulling hebben gegeven aan espresso- en cappuccinokopjes onder de naam illy Collections. De uit Italië afkomstige Norma Jean is verantwoordelijk voor International Flight en de van oorsprong Joegoslavische Marina Abramovic brengt de collectie uit onder haar eigen naam.Marina Abramovic koos ervoor om zichzelf met een strandbal […]

Plezier

Illycaffè heeft weer twee kunstenaars gevonden die een eigen invulling hebben gegeven aan espresso- en cappuccinokopjes onder de naam illy Collections. De uit Italië afkomstige Norma Jean is verantwoordelijk voor International Flight en de van oorsprong Joegoslavische Marina Abramovic brengt de collectie uit onder haar eigen naam.Marina Abramovic koos ervoor om zichzelf met een strandbal in verschillende poses op het strand te fotograferen. Die foto’s zijn gebruikt voor de kop en schotels, die allemaal verschillend zijn.

‘Ik koos voor mijn ontwerp voor een zomerse stemming. Voor plezier, zoals je ook aan koffiedrinken plezier kunt beleven’, aldus de kunstenares. Deze illy-collection is alleen verkrijgbaar als espressoserie.
Voor informatie: Illycaffè Benelux, ’s-Gravendeel. Tel. (078) 673 88 88.

Reageer op dit artikel