nieuws

Plus passeert grens 250 supermarkten

Horeca

DE BILT – Supermarktketen Plus heeft de grens van 250 winkels doorbroken. Ergens in de afgelopen twee weken is deze mijlpaal bereikt, maar het bedrijf weet zelf niet eens precies welke vestiging deze eer toekomt.

Plus passeert grens 250 supermarkten

Dat zegt commercieel directeur Jacques de Kort van Plus Retail tegenover de website van Distrifood. ‘Ik heb eerlijk gezegd geen idee welke winkel de 250ste is. Ergens in de afgelopen twee weken hebben we de 250ste Plus geopend. We hebben deze winkelopening niet uitbundiger gevierd dan normaal het geval is.’

De groei van Plus is nog niet voorbij, nog dit jaar verwacht het bedrijf de grens van driehonderd winkels te passeren. Die gelegenheid zal wel worden gevierd. De snelle groei van Plus wordt vooral veroorzaakt door de overname, samen met Sligro, van 223 Edah-filialen. Op dit moment worden drie winkels per week omgebouwd. Alleen Albert Heijn, C1000 en Aldi en hebben eind dit jaar meer vestigingen dan Plus.

Reageer op dit artikel