nieuws

Popgroep Rowwen Hèze komt met eigen bier

Horeca

De Limburgse Popgroep Rowwen Hèze heeft een eigen biermerk. Het bier, gebrouwen door Gulpener, is vanaf deze week verkrijgbaar op geselecteerde verkooppunten in het zuiden van het land. Eind mei is het Rowwen Hèze-bier in het hele land verkrijgbaar.

Popgroep Rowwen Hèze komt met eigen bier

Dat meldt Marketingonline.nl. Het Rowwen Hèze-bier is verpakt in doosjes van twaalf longnek flesjes. De flesjes zijn voorzien van een logo van de Limburgse popband. Het rugetiket bevat een afbeelding van één van de bandleden, voorzien van een tekst over het bandlid. De portretten en teksten worden gemaakt door zanger Jack Poels.

Gulpener heeft de smaak van het bier bepaald in overleg met de muzikanten. De smaak is iets bitterder dan een gewoon glas Gulpener-pils. De Gulpener brouwerij verzorgde jaren geleden al eens een eigen bier voor rockband Normaal.

Reageer op dit artikel