nieuws

Portie Oosters

Horeca

The Oriental Kitchen in a cup. Dit concept van De Indische, één van de genomineerden voor de Horecava Innovation Award, bestaat uit kant-en-klare Oosterse gerechten die geportioneerd in componenten worden geleverd.Zes producten zijn er. Gekookte witte pandanrijst, een mix van verschillende groenten, en vier vleesvarianten in een saus; te weten stukjes varkensvlees in een zoetje […]

Portie Oosters

The Oriental Kitchen in a cup. Dit concept van De Indische, één van de genomineerden voor de Horecava Innovation Award, bestaat uit kant-en-klare Oosterse gerechten die geportioneerd in componenten worden geleverd.Zes producten zijn er. Gekookte witte pandanrijst, een mix van verschillende groenten, en vier vleesvarianten in een saus; te weten stukjes varkensvlees in een zoetje ketjapsaus, stukjes kipfilet in een oriëntaalse pindasaus, kipfilet in een pittige sambalsaus en gestoofd rundvlees in een kokossaus.

De Indische brengt oriëntaalse gerechten binnen handbereik van bedrijven die geen kennis in huis hebben over de oosterse keuken. Ze zijn eenvoudig en snel te bereiden en hebben de uitstraling van vers. De houdbaarheid is minimaal drie weken. Elke portieverpakking is per twaalf stuks verpakt in een doos. Het bedrijf levert ook de bijbehorende menukaarten.Voor informatie: De Indische, Nieuw-Vennep. Tel. (0252) 62 11 88.

Reageer op dit artikel