nieuws

Power

Horeca

Royalty Energy is een nieuwe, sprankelende energiedrank, die voor de benodigde power zorgt. Een drankje dat ideaal is om mee te mixen, zegt distilleerderij Hooghoudt. ‘Met name met Royalty Red, een alcoholhoudende drank (20 procent) met de smaak van rode bloedsinaasappel en familie van de Royalty vodka.’ Royalty Energy zelf is alcoholvrij en valt dus […]

Power

Royalty Energy is een nieuwe, sprankelende energiedrank, die voor de benodigde power zorgt. Een drankje dat ideaal is om mee te mixen, zegt distilleerderij Hooghoudt. ‘Met name met Royalty Red, een alcoholhoudende drank (20 procent) met de smaak van rode bloedsinaasappel en familie van de Royalty vodka.’ Royalty Energy zelf is alcoholvrij en valt dus in de BTW-categorie van 6 procent. De drank wordt geleverd in drie inhoudsmaten: 33 cl, 50 cl en 1,5 liter flessen.
Voor informatie: Distilleerderij Hooghoudt, Groningen. Tel. (050) 542 00 00.

Reageer op dit artikel