nieuws

Prijzenpot MH Kennistest goed gevuld

Horeca

De Misset Horeca Kennistest gaat 15 oktober weer van start. De prijzenpot van het online kennistest voor horecaprofessionals en –studenten is dit jaar weer flink gevuld. Zo kunnen deelnemers bekers, een stage in een sterrenrestaurant, een baan in het buitenland en een flinke geldsom winnen.

Prijzenpot MH Kennistest goed gevuld

De Misset Horeca Kennistest start 15 oktober en loopt door tot 15 december. Deelnemers kunnen gedurende deze periode via www.missethorecakennistest.nl 24 uur per dag, zeven dagen per week meespelen aan het kennisspel. Doelstelling is om zeventien vragen in een zo snel mogelijk tijd goed te beantwoorden.

Nieuw dit jaar is dat er met teams kan worden gespeeld. Zes spelers kunnen samen een team formeren en daarmee deelnemen. De organisatie verwacht hierdoor een nog spannender kennistest. Vooral wanneer er binnen scholen meerdere teams deelnemen. Ook blijft het mogelijk om zonder team de kennistest te spelen.

Trofee

De beste deelnemers van de gehele test spelen begin januari de grote finale. Die vindt plaats op de Horecava onder toezicht van publiek en pers. Vorig jaar streden studenten en ondernemers de eindstrijd in een bomvolle HorecavArena.

Zowel voor de beste student als voor de beste docent ligt er een cheque van duizend euro klaar. Ook gaat er duizend euro naar de beste horecaondernemer of –medewerker. Verder is er een trofee voor de beste school en een trofee voor het beste bedrijf.

Baan in buitenland

Daarnaast zijn er prachtige stageplaatsen te winnen. Zo biedt HRC een stageplaats aan in de Verenigde Staten en is er een stage te winnen in een sterrenrestaurant. Tenslotte zijn er verrassende weekprijzen te winnen gedurende de periode van 15 oktober tot en met 15 december.

De Misset Horeca Kennistest is een initiatief van Misset Horeca en het Horeca Branche Instituut in samenwerking met EduActief. Doelstelling van de test om scholieren, studenten, ondernemers en medewerkers spelenderwijs kennis bij te brengen. Voor het eerst wordt gewerkt met een Raad van Advies. Hierin zitten ondermeer mensen uit het horecaonderwijs en bedrijfsleven.

Spelregels

* Speelperiode: 15 oktober t/m 15 december 2007

* Deelnemen aan de test kan zowel in teamverband als individueel

* Deelname is onbeperkt

* Een team bestaat uit 6 personen

* Elk individuele deelnemer kan zijn of haar eigen team samenstellen

* Een schoolteam kan een mix van studenten en docenten zijn (maximaal 2 docenten)

* Elk teamlid doet een evenredig aantal keren mee aan de test:

* De volgende speelronde gaat pas in als ieder teamlid heeft meegedaan

* Per finale zijn er 4 individuele finalisten / 4 schoolteams

* In de schoolteam finale staan maximaal twee teams van één school
height=”255″ codebase=’http://www.apple.com/qtactivex/qtplugin.cab’>

controller=”true” loop=”false” pluginspage=’http://www.apple.com/quicktime/download/’>Reageer op dit artikel