nieuws

Prins William is ‘mislukking in de keuken

Horeca

Prins William heeft woensdag toegegeven dat koken niet zijn sterkste kant is. Hij bracht een bezoek aan een Brits opvangcentrum dat veertig jaar bestaat en zei al grappend dat zelfs het bakken van een ei hem al hoofdpijn bezorgde.

Prins William is ‘mislukking in de keuken

De prins hielp ter gelegenheid van het jubileum onder meer mee met de voorbereiding van een traditioneel Engels ontbijt met eieren, spek en worst. ‘Natuurlijk is mijn kennis over het voorbereiden van een ontbijt verschrikkelijk’, zei de prins met veel sarcasme, ‘Maar gelukkig krijg ik hulp bij het koken van een ei.’

Het bezoek van de in jeans gestoken 27-jarige William aan Centrepoint werd breed uitgemeten in de Britse pers, alhoewel enkele boulevardkranten vooral focusten op de uitdunnende haardos van de tweede in de lijn van troonsopvolging van het Britse koningshuis. Centrepoint was een van de liefdadigheidsinstellingen waarvoor ook zijn moeder, wijlen prinses Diana van Wales, zich inzette.

Reageer op dit artikel