nieuws

Prinses Juliana niet in verkoop

Horeca

Restaurant Prinses Juliana in Valkenburg staat niet te koop. Wel zoekt de befaamde Limburgse eetgelegenheid annex hotel op haar gemak naar een opvolger voor de inmiddels 58-jarige eigenaar Paul Stevens. Dat meldt Fréderique Stevens van het horecabedrijf.

Prinses Juliana niet in verkoop

Stevens reageert hiermee op eerdere berichten in De Telegraaf over een mogelijke verkoop van het restaurant. ‘Dat er in augustus in De Telegraaf, drie regels over een zogenaamde verkoop heeft gestaan, wil niet zeggen dat dat juist is. Wij zoeken een eventuele opvolger, geen koper. Dit om ons bedrijf in de toekomst voort te zetten met dezelfde passie, klasse en energie waarop wij dit nu doen’, aldus Frederique Stevens in een e-mail aan de redactie van Zibb.nl/horeca.

Prinses Juliana bracht in het verleden grote kooktopper voort waaronder Cas Spijkers, Toine Hermsen, Margo Reuten, Nico Boreas, Michel Lambermon, Erik van Loo, Jeroen Granneman en Otto Nijenhuis. Momenteel staat chef-kok Andy Brauers culinair aan het roer van het bedrijf. In de nieuwste uitgave van restaurantgids Lekker daalde het restaurant van 35 naar plaats 65.

Reageer op dit artikel