nieuws

Proef de Provence

Horeca

In navolging op het succes van de Pasta Carbonara en de Pasta Kip-Pesto heeft Johma Professioneel een nieuwe pasta salade geïntroduceerd: de Pasta Provençale. Een pasta salade met een typisch mediterraan tintje. De basissalade is fusilli pasta, gevuld met courgette, rode paprika, tomaat, bleekselderij, witte kool en basilicum in een Provençaalse tomatendressing met olijfolie. Deze […]

In navolging op het succes van de Pasta Carbonara en de Pasta Kip-Pesto heeft Johma Professioneel een nieuwe pasta salade geïntroduceerd: de Pasta Provençale. Een pasta salade met een typisch mediterraan tintje. De basissalade is fusilli pasta, gevuld met courgette, rode paprika, tomaat, bleekselderij, witte kool en basilicum in een Provençaalse tomatendressing met olijfolie. Deze pasta is licht van smaak en tevens te combineren bij vegetarische gerechten. De Pasta salade is verkrijgbaar in 2 ¢ kilo emmer.

Informatie: Johma Nederland bv, Losser, tel. (053) 537 34 00

Reageer op dit artikel