nieuws

Proeven van Kunst: Brood voor Boer

Horeca

Kunstproject Proeven van Kunst, waar schilderkunst gastronomie ontmoet, werkt nu ook samen met De Librije. Op de onderborden in het Zwolse sterrenrestaurant prijken drie verschillende schilderijen van de in 2001 overleden Herman Brood, die hij speciaal voor De Librije maakte.

Proeven van Kunst: Brood voor Boer

Initiatiefnemer van Proeven van Kunst Gerard Gielen zegt zeer verheugd te zijn dat een dergelijk toprestaurant interesse toont in het concept.

Ook Jonnie en Thérèse Boer zijn enthousiast, en zeggen in de nieuwsbrief van het kunstproject dat het feit dat Brood de afbeeldingen speciaal voor De Librije ontwierp het nog specialer maakt.

Vanaf kerst loopt het ‘evenement’ bij De Librije, dat ongeveer tot oktober 2008 zal duren. Tijdens dit evenement is een speciaal Proeven van Kunst-menu te verkrijgen, waarbij de onderborden na afloop mee genomen mogen worden.

Reageer op dit artikel