nieuws

Programma Vakbeurs Overijssel bekend

Horeca

Koken, entertainment en informatieoverdracht staan centraal bij de nieuwe vakbeurs Horeca Vakbeurs Overijssel. De beurs wordt gehouden van 12 tot en met 15 februari in de IJsselhallen in Zwolle.

Programma Vakbeurs Overijssel bekend

Op de eerste dag van de Horeca Vakbeurs Overijssel staat de Open Overijsselse Kelnerrace op het programma. Deelnemers moet met een dienblad in de hand een traject met obstakels zo snel mogelijk afleggen. Verder vindt op de openingsdag het Open Overijsselse Biertap Kampioenschap plaats.

Koken

Ook koken staat behoorlijk in de picture. Zo wordt het thema koken met bier behandeld en is er dinsdag 13 februari een kookwedstrijd. Woensdag staat biologische koken centraal met allerlei demonstraties.

Paaldansen

De donderdag staat in het teken van spektakel. Zo is er een cocktail workshop, de Open Overijsselse Cocktail-tending Competition, een workshop paaldansen en het Open Overijsselse Paaldans Kampioenschappen.

Reageer op dit artikel