nieuws

puma 4some running; hardlopen voor de gezelligheid

Horeca

Op zaterdag 18 juni wordt in het centrum van Breda het evenement Puma 4some Running gehouden. Dit evenement wordt georganiseerd door Global Sports Communications en combineert hardlopen met activiteiten op het gebied van mode, muziek, culinair en lifestyle.

Puma 4some Running richt zich op de jonge, sportieve en ondernemende vrouw die sportief bezig zijn graag combineert met gezelligheid. Puma 4some Running is dan ook niet het zoveelste hardloopevenement in Nederland. Puma 4some Running is anders! Verwacht geen startnummers, tijdchip, topatletes en officiële uitslag. Reken wel op top DJ’s (o.a. Roog, Marcella en Quinten de Rozario), stand-up comedy en speciale ‘cheering zones’ langs het parkoers.

“Met Puma 4some Running richten we ons niet primair op de serieuze hardloopsters. Er is een hele grote groep vrouwen die vooral sport voor de gezelligheid en waarbij de prestatie niet voorop staat. Deze groep vrouwen willen we bereiken. We hopen dat het concept van Puma 4some Running voor hen een reden is om te gaan hardlopen. We hebben er alles aan gedaan om de drempel zo laag mogelijk te maken. Puma 4some Running moet vooral een feest zijn”, aldus Edgar de Veer, die namens Global Sports Communication verantwoordelijk is voor de organisatie.
Minke Booij (aanvoerster van het Nederlands Hockey team) en Suzanne Klemann (vooral bekend als zangeres van Lois Lane) hebben zich als eerste deelneemsters ingeschreven voor Puma 4some Running.

Het complete programma van de fun run met workshops is te vinden op de site pumawomen.com

Na afloop van de run wordt de deelneemsters en toeschouwers een programma aangeboden van stand-up comedy en top-DJ’s. Dit programma duurt tot ongeveer 21.30 uur. Voor de deelneemsters die dan nog voldoende energie over hebben is er een After Party in Holland Casino Breda. De toegang voor alle deelneemsters van 18 jaar en ouder is gratis. Re-play zal een live optreden verzorgen.

Reageer op dit artikel