nieuws

Pure kruiden en echt fruit

Horeca

De basis van elke melange is rooibos, die dieprood van kleur is. Het rijke karakter van rooibos combineert uitstekend met de frisse smaak van fruit. Pickwick Fruit & kruid is daardoor lekker mild, fruitig van smaak en bovendien van nature theïnevrij. Er zijn drie smaken: Appel-Peer, Citrusvruchten en Mango-Perzik. Informatie: Douwe Egberts Coffee Systems, Utrecht, […]

De basis van elke melange is rooibos, die dieprood van kleur is. Het rijke karakter van rooibos combineert uitstekend met de frisse smaak van fruit. Pickwick Fruit & kruid is daardoor lekker mild, fruitig van smaak en bovendien van nature theïnevrij. Er zijn drie smaken: Appel-Peer, Citrusvruchten en Mango-Perzik.

Informatie: Douwe Egberts Coffee Systems, Utrecht, tel. (0800) 0589.

Reageer op dit artikel