nieuws

Rain in race voor Hospitality & Style Award

Horeca

De populaire Amsterdamse horecazaak Rain is in de race voor een felbegeerde trofee om de Hospitality & Style Awards 05/06. Rain behoort bij de genomineerden in de categorie Best New Bar Concept. De wedstrijd wordt georganiseerd door het vakblad theme:nl.

Rain gaat de strijd aan met Bubbles & Wine (Amsterdam), Coubar Lounge (Hasselt, België) en Soho (Rotterdam). In de categorie Best New Hotel Concept zijn de volgende bedrijven genomineerd: Hotel Vondel (Amsterdam), Kruisherenhotel (Maastricht), Des Indes (Den Haag) en Posthoorn (Monnickendam).

De nieuwe Amsterdamse zaak van Casper Reinders, Vuong, is genomineerd in de categorie Best New Style Venue. Vuong moet afrekenen met Envy (Amsterdam), Musk (Hilversum) en Onassis (Amsterdam). In de laatste categorie, Best New Club, gaat de strijd tussen Bumb (Rotterdam), Musk (Hilversum), Odeon (Amsterdam) en Purple Lounge Club (Leeuwarden).

De winnaars worden 11 april bekendgemaakt tijdens de theme:nl Hospitality & Style Awards finale party in Odeon in Amsterdam. De vakjury bestaat onder andere uit de veelzijdige horecaondernemer Marcel Schlaman, bartendergigant Ricardo Sporkslede en baristatopper Jeroen Veldkamp.

Reageer op dit artikel