nieuws

Real-life soap voor horecavrouw

Horeca

De TROS overweegt een real-life soap over horecaonderneemster en zangeres Imca Marina uit te gaan zenden. Tv-makers hebben al opnames gemaakt waarvan een proefuitzending is samengesteld.

Real-life soap voor horecavrouw

De TROS-leiding heeft daartoe vrijdagmiddag besloten op verzoek van de zenderleiding van Nederland 2. Als de proefuitzending aanslaat, is de kans groot dat er ook echt een reeks van komt. Het programma heet ‘Viva Marina!’ en er zitten acht afleveringen van in de pen. Op z’n vroegst komen die in het nieuwe televisieseizoen, vanaf september, op de buis.

Imca Marina runt in het Groningse Midwolda een brasserie annex grand café. Daarnaast is ze ambtenaar van de burgerlijke stand zodat ze in haar bedrijf De Vicarie huwelijksvoltrekkingen mag houden. Imca Marina is verder bekend als zangeres van de hits Viva Espana, Vino en Soerabaja.

Reageer op dit artikel