nieuws

Rechtszaak Tilburgse ‘lunchroom-moord’ uitgesteld

Horeca

Het proces voor de rechtbank in Breda tegen de 40-jarige J. van O. uit Tilburg, die heeft bekend haar ex-vriend op 8 mei te hebben doodgeschoten, is maandag opnieuw uitgesteld. De reden is dat er nog een aantal getuigen moet worden verhoord.

Op klaarlichte dag en met een overvol terras, schoot de eigenares van lunchroom Panache aan de Westermarkt in Tilburg zes kogels af op de 51-jarige J. Manuhutu. In het bijzijn van tientallen getuigen overleed de man ter plaatse.

Volgens haar advocaat, R. Milo, heeft de vrouw uit noodweer gehandeld. Ze zou voor het schietincident door de dronken Manuhutu zwaar zijn mishandeld. Volgens het Openbaar Ministerie had Van O. het moordwapen al enige tijd in haar bezit. Daarom zou er sprake zijn van voorwaardelijke opzet.

De rechtszaak gaat op 19 januari verder.

Wilt u dit nieuwsbericht en andere horecanieuwsberichten iedere maandag enwoensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Op klaarlichte dag en met een overvol terras, schoot de eigenares van lunchroom Panache aan de Westermarkt in Tilburg zes kogels af op de 51-jarige J. Manuhutu. In het bijzijn van tientallen getuigen overleed de man ter plaatse.

Volgens haar advocaat, R. Milo, heeft de vrouw uit noodweer gehandeld. Ze zou voor het schietincident door de dronken Manuhutu zwaar zijn mishandeld. Volgens het Openbaar Ministerie had Van O. het moordwapen al enige tijd in haar bezit. Daarom zou er sprake zijn van voorwaardelijke opzet.

De rechtszaak gaat op 19 januari verder.

Wilt u dit nieuwsbericht en andere horecanieuwsberichten iedere maandag enwoensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel