nieuws

Regionale horeca vakbeurzen opgeschud

Horeca

Een nieuwe organisatie die kiest voor een nieuwe aanpak van regionale horeca vakbeurzen. Zowel exposanten als bezoekers zullen hiervan profiteren, aldus Ad Mutsaers, organisator van de Horeca Vakbeurs Brabant en één van de initiatiefnemers achter de nieuwe organisatie.

Regionale horeca vakbeurzen opgeschud

Het initiatief wordt gedragen door enkele partijen, die kunnen bogen op jarenlange ervaring op het gebied van beurzen. Naast de al genoemde Mutsaers is ook Libema erbij betrokken. Libema bezit hallen en is exploitant van parken, beurzen en evenementen.

De beurzen waarop wordt gedoeld, zullen in vier verschillende regio’s plaats vinden. Ze zijn verspreid over het land en verspreid over het jaar. Ze worden onder meer opgeluisterd door kookwedstrijden en activiteiten die door leerlingen van horeca-opleidingen verzorgd zullen worden.

Details worden nog niet prijsgegeven. De betrokken organisaties presenteren hun plannen op 6 juni in Zwolle. Op die dag zal ook Peter Zandboer, organisator van de wedstrijden om de Zilveren Champignon, die plaatsvinden tijdens de Horeca Vakbeurs Brabant, een toelichting verzorgen met betrekking tot de nieuwe opzet van deze wedstrijden.

Reageer op dit artikel