nieuws

Relais du Centre verwelkomt zes nieuwe leden

Horeca

Restaurantorganisatie Relais du Centre heeft zes nieuwe leden. Dat is bekendgemaakt tijdens de presentatie van de nieuwe Smaak van Relais, het informatieblad van de samenwerkende restaurants. Bij de organisatie zijn nu totaal 35 restaurants aangesloten.

De nieuwkomers van Relais du Centre zijn Quatre Bras in Best, De Hofstee in Bladel, Kasteel Ter Worm in Heerlen, Het Groene Woud in Horst, De Molen in Kaatsheuvel en Kesselshof in Nederweert. Tv-presentator Harry Mens heette in restaurant De Witte Raaf in Noordwijk de nieuwe restaurants welkom.

Voorzitter Luit Ezinga van Relais du Centre roemde tijdens de feestavond de nieuwe gids De Smaak van Relais. ‘We zijn de enige restaurantorganisatie van naam die een dergelijk fraai magazine op de markt brengt. In een oplage van 90.000 exemplaren wordt de Smaak verspreid onder onze gasten. Dat zijn liefhebbers van lekker eten in een ambiance die kwaliteit uitstraalt’, aldus Ezinga.

Reageer op dit artikel