nieuws

Rem Koolhaas ontwerpt voor Prada

Horeca

MILAAN – De Nederlandse architect Rem Koolhaas krijgt zijn eigen t-shirtcollectie bij het Italiaanse modemerk Prada. De lijn met 27 wit katoenen shirts met artistieke prints komt bij 22 verkooppunten rond de wereld te liggen.

Rem Koolhaas ontwerpt voor Prada

Dat meldt de modewebsite Fashion United. De collectie van Rem Koolhaal komt onder de naam Obvious Classics #1 in de winkels te liggen. Het betreft prints met ludieke tekeningen over politieke en sociale thema’s zoals die al bij de voorjaarsshow van Prada te zien.

Het is niet de eerste keer dat de wereldwijd befaamde Nederlandse architect in zee gaat met het Italiaanse topmerk. Hij was ook verantwoordelijk voor de winkels van Prada in New York en Los Angeles. In Nederland genieten vooral de schoenen van Prada veel populariteit bij vrouwen en allochtone jongeren.

Reageer op dit artikel