nieuws

Reserveringssyteem

Horeca

C.A.T. Automatisering b.v. uit Eindhoven ontwikkelde een reserveringssysteem voor hotels met maximaal vijftig kamers. Het systeem, Tibos Light genaamd, moet vooral tijdwinst en gemak opleveren. Edwin de Groote van C.A.T. Automatisering b.v. ziet veel voordelen voor de horecaondernemer. ‘Het is een compleet systeem met een eenvoudige bediening en een overzichtelijk grafisch planbord. En dat levert […]

C.A.T. Automatisering b.v. uit Eindhoven ontwikkelde een reserveringssysteem voor hotels met maximaal vijftig kamers. Het systeem, Tibos Light genaamd, moet vooral tijdwinst en gemak opleveren.

Edwin de Groote van C.A.T. Automatisering b.v. ziet veel voordelen voor de horecaondernemer. ‘Het is een compleet systeem met een eenvoudige bediening en een overzichtelijk grafisch planbord. En dat levert tijdwinst op. Het draait onder het besturingsprogramma Windows en is daardoor uitwisselbaar met Microsoft Office programma’s. De installatie van het systeem is eenvoudig’.

Het reserveringssysteem gebruikt de Euro als standaard valuta waardoor een configuratie tijdens de invoering van de Euro overbodig is. Via een telefonische helpdesk, €0,68 / ƒ1,50 per minuut, worden gebruikers ondersteund. Het afsluiten van een support- en onderhoudscontract is niet mogelijk. Het is volgens de leverancier overbodig.

Tibos Light kost €700 / ƒ1.542,60 voor een pakket geschikt voor vijftien verhuurbare kamers. De prijs per extra verhuurbaar object bedraagt €15 / ƒ33,06.

Voor informatie: C.A.T. Automatisering B.V., tel. 040-2645864. www.c-a-t.nl

Reageer op dit artikel